Η εταιρία “SOUVENIR PAPOULIA” ιδρύθηκε το 1981, αρχικά στον Βοτανικό.
Με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη για την κεραμική τέχνη, το αντικείμενο της εργασίας αρχικά επικεντρώθηκε στην κατασκευή κεραμικών δώρων.

Με το πέρασμα του χρόνου και σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών, η εταιρία άλλαξε προφίλ και εκσυγχρονίστηκε ώστε να μπορέσει να προσφέρει μεγαλύτερο εύρος προϊόντων καθώς και προσωποποιημένες λύσεις για τους πελάτες της.
Η εισαγωγή πρώτης ύλης/προϊόντων τόσο από την Άπω Ανατολή, όσο και από την Ευρώπη, βοήθησε στο να εμπλουτιστεί η ποικιλία των προϊόντων.

Με σταθερά βήματα, η εταιρία γρήγορα δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα μεταποίησης και διακόσμησης αντικειμένων, προσθέτοντας αντικείμενα από περισσότερα υλικά,όπως μεγάλη ποικιλία σε κούπες πορσελάνης, γυάλινες και κεραμικές σε διάφορα χρώματα ,γυάλινα σφηνάκια σε διάφορα σχέδια ,μεγάλη ποικιλία σε μαγνητάκια ,μπουκάλια για χρήση ,φλιτζάνια κάφε – espresso – cappuccino ,γυάλινα τασάκια αλλα και πορσελάνης, γυάλινα φυσητά λαδόξιδα ,αλατοπίπερα,κουτάλες ,πιάτα και διάφορα διακοσμητικά, απευθυνόμενη κυρίως στην τουριστική και στην διαφημιστική αγορά.

Με συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων, στους χρόνους παράδοσης και στην εξυπηρέτηση του πελάτη και με στόχο τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και χαμηλής τιμής κερδίσαμε πιστούς πελάτες στον τομέα των επαγγελματικών δώρων και τουριστικών ειδών προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με σχέδια με παραδοσιακό χαρακτήρα αλλά και σε σύγχρονη μοντέρνα γραμμή που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Τα τελευταία 16 χρόνια, στις νέες μας εγκαταστάσεις στην Αγία Παρασκευή, σ’ έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο,ενώ μέσω της ιστοσελίδας μας, κάθε ενδιαφερόμενος από οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδας, μπορεί να ενημερωθεί για την γκάμα των προϊόντων μας και να δώσει την παραγγελία του.

Εκτός από τα τυποποιημένα αντικείμενα, δίνεται η δυνατότητα προσωποποιημένων παραγγελιών (customization), με την αναγραφή της φίρμας του πελάτη, τοπωνυμίων κ.λ.π. (printing-on-demand) πάνω στα προϊόντα.